تیتر خبرها

 

منشور انتخاباتی حسین حق‌وردی

 

بیا تا گل برافشانیم و می در ساغر اندازیم              فلک را سقف بشکافیم و طرحی نو در اندازیم

 

اینجانب حسین حق‌وردی با توکّل به خدای منّان و با اعتماد بر الطاف کارساز الهی و توسّل بر حضرات معصومین علیهم السّلام به عنوان کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی اصول کلّی منشور و چهارچوب  فعّالیّت‌های انتخاباتی خود را به شرح ذیل اعلام می‌دارم، و از ابراز لطف و بذل محبّت و حُسنِ استقبالِ عموم شهروندان بصیر و فهیم خود سپاسگزاری می‌کنم.

۱- به جِد معتقدم انقلاب شکوهمند اسلامی ما حرکتی تکاملی در مسیر تاریخ و تداوم بخش رسالت انبیای عظام و ائمۀ هدی و اولیای کرام است که توسّط بزرگ مردی از جنس صالحان و مُصلِحان یعنی حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذاری شد، فردی که زندگی پیامبرگونه داشت و به هر آنچه که پیامبران الهی و امامان بر حقّ شیعه تاکید می‌کردند؛ دعوت می‌نمود. انقلاب را رهبری نمود و به پیروزی رساند و به خلَف شایسته و صالح خود که هم‌چون او خورشیدی فروزان و سرشار از تقوا و پاکی است- یعنی مقام معظّم رهبری- سپرد. جانشینی بر حق و شایسته که انقلاب و نظام را از حوادث متعدّد یکی پس از دیگری به سلامت عبور داد. نظام جمهوری اسلامی ایران که با عنایات ویژۀ الهی و مدد قدسی رهبران بزرگوارش، مرحلۀ تثبیت را می‌گذراند، محتاج به حراست و نگهبانی و حفاظت است. انتخابات یکی از بزرگترین گردنه‌های سخت حراست از آرمان‌های به‌حقّ امام و شهدا و رهبری است و اگر خدای ناکرده غفلت کنیم مهمترین ارکان تصمیم‌گیری نظام به دست ناصالحان و نامحرمان و نااهلان خواهد افتاد که امام عظیم الشّأن ما، بارها توجه به آن را گوشزد نموده بود، ایشان بارها فرمودند: «من در میان شما باشم یا نباشم به شما سفارش می‌کنم که نگذارید انقلاب به دست نا اهلان و نامحرمان بیفتد».

و مطمئنّاً ملّت آگاه و بصیر ما مصداق‌های نااهلان و نامحرمان را خوب می‌شناسند. بزرگترین وظیفۀ ما در این انتخابات، حفاظت و حراست از سنگر مقدّس مجلس شورای اسلامی است که مبادا به دست کسانی بیفتد که امام و رهبری و آرمان‌های والای شهدا را نمی‌پذیرند، هرچند تظاهر به پذیرش آن نمایند. اوّلین نکته در بحث انتخاباتی ما، کمک به روند تکاملی انقلاب اسلامی با ولایت‌پذیری است.

۲- مهمترین هدف از انتخابات، ایجاد اصلاح در مواردی است که در روند تکاملی نظام اسلامی ضروری به نظر می‌رسد، مطمئنّاً ما اکنون نقص‌ها ،کاستی‌ها و مشکلاتی داریم که بدون برطرف کردن آن‌ها، امکان حرکت تکاملی انقلاب اسلامی متصوّر نیست. مخصوصاً اینکه نظام قانونگذاری ما به دورۀ بلوغ و پختگی خود رسیده و چهل سالگی خود را پشت سر گذاشته که اقتضائات خاص خود را می‌طلبد که مهمترین آن اصلاح ساختار اداری در جهت کارآمدی و جلب رضایت‌مندی عموم مردم است و هدف عمدۀ ما از شرکت در انتخابات نیزکمک به ایجاد این اصلاحاتی است که مورد تاکید مردم است، لذا باید در نظر بگیریم که اهـداف مُصلحـانه با ابزار غیر مُصلحـانه محَقَّق نمی‌شود، ما که دنبال ایجاد اصلاح هستیم باید روش‌های ما به خصوص در تبلیغات، روش‌هایی نباشد که تحقُّق اهداف مُصلحانه را با مشکل مواجه نماید.

۳- تاکید بر قانون و اخلاق، اساسی‌ترین شعار انتخاباتی ماست، بندۀ حقیر به عنوان برادر کوچک شما خاضعانه ضمن تشکّر از همۀ بزرگواران، تأکید می‌کنم که کمک کنید که در تمامی مراحل انتخابات، عمل به قانون و اخلاق سرلوحۀ کارهای تبلیغاتی و انتخاباتی ما باشد. و از هرگونه کارهای غیر اخلاقی و خلاف قانون پرهیز شود. حتّی با بی‌اخلاقی‌هایی که در مورد ما نیز صورت می‌گیرد؛ برخورد مشابه انجام نشود.

۴- بیانیّۀ گام دوم انقلاب یک هدیۀ بسیار بزرگ برای ملّت بزرگ ایران است که یک سال قبل مقام معظّم رهبری با مرور تجربۀ ۴۰ سالۀ انقلاب اسلامی صادر کرده و اعلام کردندکه انقلاب «وارد دوّمین مرحلۀ خودسازی و جامعه‌پردازی و تمدّن‌سازی شده ‌است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریۀ نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» به‌سوی تحقّق آرمانِ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» برداشته شود. این بیانیّه با تبیین متفاوت، در عین نوآوری و خلاقیّت، با بهره‌مندی از رویکردی تاریخی و مستند، و با روایتی زیبا و خوش‌ساخت از اصل انقلاب اسلامی، چالش‌ها، بحران‌ها، عبرت‌ها، دستاوردها و ظرفیت‌ها، با روند پژوهی سیر به سوی تمدن نوین اسلامی و تکیه بر شناخت مزیّت‌های کلیدی و الزامات جهش در چلّۀ دوم انقلاب، ضمن تجویز راهبردهای اساسی، با تصریح به الزامات درونی و حفظ ساحت بیرونی، نوید بخش تحوّلات عمیق و گسترده‌ بوده و نقشۀ راه روشنی مبتنی بر امید واقع بینانه و خوش‌بینی مومنانه است که در پی انتقال هوشمندانۀ میراث عظیم انقلاب به نسل جدید در کنار وظیفه‌سازی برای مسئولان و مدیران و مسئولیّت آفرینی برای جوانان عزیز، رشید و شایسته تلاش می‌کند تا این حرکت عظیم الهی را به تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور دولت کریمه و ولایت عظمای مهدوی (عج)، متصل کند. لذا سندی برای پیشرفت نظام در تمامی ابعاد است که باید همواره مدّنظر قرار گیرد.

۵- خدا رحمت کند شهید مظلوم بهشتی را که جملۀ معروفش سند افتخار تمامی خدمتگزاران نظام اسلامی است او فرمود: «ما شیفتگان خدمتیم نه تشنگان قدرت». تمام فعّالیّت‌های انتخاباتی ما باید مؤیِّد این نکته باشد که ما عاشق و شیفته خدمت به مردمیم. لذا از هر ابزار و فعّالیّت تبلیغاتی که با شیفتگی خدمت سر ناسازگاری دارد و نوعی تشنگی قدرت از آن استنباط می شود؛ پرهیز گردد.

۶- معتقدم نتیجۀ فعّالیّت‌های تبلیغاتی و انتخاباتی نباید به وحدت ملّی در سطح کشور و وحدت عمومی در سطح شهرستان ضربه بزند لذا از هرگونه فعّالیّتی که به وحدت ملّی یا وحدت عمومی در سطح شهرستان آسیب می رساند؛ اجتناب شود.

لذا از همه دوستان عزیز و برادران ارجمند می‌خواهم که فعّالیّت‌های انتخاباتی آن‌ها براساس پرهیز از تشتّت و جلوگیری از تفرقه و اتّکا به وحدت و همدلی باشد.

همه باید دقّت کنیم که انتخابات یک پدیدۀ موسمی و فصلی است، بندۀ حقیر راضی نیستم که خدای ناکرده به خاطر بنده در محلِ زندگی خود، دچار مشکل شوید یا با همسایه و افراد دیگری که برای سایر کاندیداها فعّالیّت می‌کنند دچار ناراحتی و اختلاف شوید، لازم است به همۀ کاندیداها احترام گذاشته و فعّالیّت‌های تبلیغاتی طرفداران آن‌ها را نیز محترم بدانیم و همین‌گونه که برای خود حقّ فعّالیّت قائلیم؛ برای آن‌ها نیز حقّ فعّالیّت تبلیغاتی قائل باشیم. مبادا به خاطر ایّام موسمی و گذران انتخابات با همشهریان و آشنایان دچار تفرقه یا اختلاف و پراکندگی شویم.

۷- تبلیغات ایجابی همیشه مؤثّرتر از تبلیغات سلبی است. قانون و اخلاق نیز حکم می‌کند که ما فقط اهداف و آرمان‌ها و معیارهای مدّ نظر جریان و کاندیدای خود را مطرح نموده و از تخریب یا انتقاد بی‌مورد از افراد و جریانات نامزدهای دیگر خودداری کنیم. اگر انتقاد بجا و درستی هم داریم، متوجّه شیوه‌ها و روش‌های قابل نقد باشد نه متوجّه افراد و اشخاص، چرا که تبلیغات سلبی و تخریبی در درجۀ اوّل به کسی که این‌گونه تبلیغات می‌کند آسیب می‌رساند. جریان ما به قدری نقاط قوّت و مستحکم دارد که اگر بتوانیم همین نقاط قوّت را به استحضار مردم شریفمان برسانیم مطمئن باشید موفّق خواهیم شد. در بیان نقاط قوّت نیز نباید دچار مبالغه، غلوّ یا خدای ناکرده مرتکب کِذب شویم، هر آن‌چه داریم صادقانه با مردم در میان گذاریم و درست عمل کنیم در هر صورت پیروزیم، چرا که می‌توانیم بگوئیم عمل ما مکتبی بوده و بنا به فرمودۀ حضرت امام در مکتب ما شکست راه ندارد.

۸- با افزایش چشمگیر میزان اثرگذاری جریان ما در انتخابات، شاهد فعّالیّت‌های تخریبی، زدن تهمت و اتهام – و رواج شایعات متعدّد علیه بنده خواهید بود. هرچند این‌گونه اقدامات و فعّالیّت‌ها جای تأسّف دارد ولی متأسّفانه انگار جزء ضرورت‌های فعّالیّت انتخاباتی شده است؛ یک هدف عمده از این شایعات و تخریب‌ها و تهمت‌ها، کشاندن ما به حواشی بوده تا شاید از اصل کار خود غفلت نماییم. بی‌توجّه به تمام این شایعات و تهمت‌ها کار اصلی خودمان را درست و منطقی و قانونی  و اخلاقی طی کنیم که  هرکسی تقوای الهی را پیشه کند؛ خدا راه نجاتی برای او فراهم می‌کند.

و حسن ختام منشور با مناجاتی از مولی الموحدین آقا امیرالمؤمنین علی ابن ابیطالب(ع) که فرمود:

«ای خدای بخشنده و بزرگوار! می‌ستایمت، تو بزرگ و خجسته‌ای به هر که خواهی می‌بخشی و از هرکه خواهی باز می‌داری.

پروردگارا! من دل به دنیا نبسته و شیفتۀ جاه و مقام نیستم، توانگر باشم یا تهیدست؛ دلداده و بی‌قرار تو هستم.

خدای من! امیدم را ناامید مگردان و آواره و سرگردان رهایم مکن.

ای مهربانترین مهربانان! اگر تو مرا برانی و در به رویم ببندی به که پناه برم؟! و اگر تو یاریم ندهی؛ یاری از که جویم؟!»

و من ا… التوفیق

حسین حق‌وردی

دیدگاه‌ها بسته شده‌اند.